שאלה קצת נוקבת, אבל מעניינת אותי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דובר פה כבר עשרות פעמים על נושא כאוב כ"כ מבחינתי-
    כן או לא לעשות הפלה אם מגלים מום משמעותי בעובר...?

היו פה בנות שהיו מאוד החלטיות וההחלטה שלהן היתה מאוד מאוד חדה ולא משתמעת לשתי פנים..

ישנו קורס במכללה שנקרא- משפחה- קהילה ומערכת החינוך המיוחד. במהלך הסמסטר האחרון המרצה הביאה אלינו מספר אורחים, אמהות או אנשים מהתחום שדיברו בעיקר על הקשר שלהם עם המערכת של חינוך מיוחד,
    אך גם על ההתמודות עם בעיות התפתחותיות קשות מ-ליקויי למידה ועד שיתוק מוחין.

שבוע שעבר הגיעה אלינו אמא, מדהימה.. שסיפרה שהיתה בהריון ראשון, עשתה את כל בדיקות ההריון האפשריות.. הכל היה תקין!
    בשבוע 25 ירדו לה המים, ולמרות שניסו לעכב אותה כמה שיותר בבי"ח, היא ילדה תינוקת בשבוע 25..
    בעקבות בעיות חמצן במוח התינוקת לקתה בשיתוק מוחין,
    שיתוק מוחין הוא שם כולל למספר מגוון של נכויות, אשר באות לידי ביטוי בכל ילד בגוון אחר.. (תעשו על זה גוגל..)
    אלו נכויות קשות, אשר מורידות בצורה משמעותית את רמת החיים של המשפחה ושל הילד.
    אין ספק שכולם סובלים.. כולם צריכים המו משאבים להתמודדות!
    אבל הילד כבר נולד!

פתאום עלתה בי המחשבה, שגם אנשים שנורא חושבים על כולם כשהם עושים הפלה, על הילד, על המשפחה, על החברה..
    גם הם לא יכולים לצפות הכל!
    לפעמים קורים דברים שלא בשליטתינו! המחשבה שלי היתה באותו רגע שאם הקב"ה מתכנן להוריד איזו נשמה דרכנו וללמד אותנו איזה לימוד בחיים, אז זה יקרה,
    לא משנה כמה נחשוב שאנחנו ,ב"שליטה" על חיינו..
    אבל עזבו את ה"דוסיות" שלי..

עלתה בי שאלה- אנשים שכ"כ נגד הבאת ילד מיוחד לעולם, שחושבים שזה מביא נזק לילד, למשפחה, לחברה..
    מה עושים כשהילד כבר נולד??
    בע"ה שאף אחת לא תצטרך חס וחלילה, חס ושלום לעמוד בסיטואציה, לא של הפלה ולא של הבאת ילד מיוחד לעולם.. באמת שאני לא מאחלת לאף אחד כזו התמודדות! אבל זו תהייה..
    אם אתן כ"כ נגד זה, מה עושים עם זה שהילד כבר הגיע??

לא מתכוונת ליצור מהומות, באמת מעניינת אותי התשובה, מה אתן חושבות..
52 תגובות
עמוד 2
  • נגה וזוהר
    אני הייתי נוהגת בדיוק כמותכו
  • נגה וזוהר
    אני הייתי נוהגת בדיוק כמותכו
52 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה