מותק עם כולם ולכל יולדת/הריונית טריה - לשון קשורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מקפיצה את הנושא הזה שפעם כתבתי עליו, וחשוב שתהיו מודעות אליו כי בכל בתי החולים בארץ נהוג להתעלם מזה ולתת לאמא לשבור את הראש לבד (עידוד הנקה, בטח)

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=223171

8 תגובות
עמוד 1
  • נתנאל שלי נולד עם לשון קשורה ובגלל זה לא הצלחתי להניק ועד עכשיו שאבתי לו חלב........
  • ליהי - כל הכבוד לך שאת "מעוררת" את הנושא הזה.
    כי לא כולן מודעות לזה, ויש בנות שמאד רוצות להניק ולא תמיד מבינות למה לא הולך להן.
  • תודה ליבי מתוקתי
  • ידוע, מזל שהיו לי 2 חברות שילדו והיה להן לשון קשורה
    ןלמרותשבדקו בבית חולים בטיפת חלב בבדיקת רופא היא אמרה שזה גבולי מאוד, ואיך הוא יונק ? אמרתי שבהתחלה היו מלו בעיות ועכשיו בסדר אז היא אמרה שכשזה גבולי זה נוטה להימתח לבד כנראה שבגלל זה בשלב מסוים הסתדרה לי ההנקה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני רוצה להעיר שלי יש לשון קשורה.
    כשנולדתי ההורים שלי מאד התנגדו להליכים כירורגיים מכל סוג לתינוקת פצפונת. כל עוד זה לא משהו מסוכן והכרחי. (אמא שלי אמרה שהיא לא מוכנה שיגזרו לבת שלה את הלשון
  • צר לי שאמא שלך לא קיבלה הדרכה נכונה אבל זה ממש לא "לגזור את הלשון".

מדובר בלנתק פיסת עור קטנה שגם ככה לא שייכת לשם ובכך לשחרר את הלשון. במקרים של לשון קשורה פחות מורגשת (שאולי זה גם אצלך) באמת אין צורך לבצע שום פעולה. במקרים יותר מורגשים, כמו אצל הבת שלי, למשל, לא רק שהיא לא יכלה לינוק אלא גם היה לה קשה ללמוד לדבר והיו אותיות שהיא בכלל לא הייתה יכולה לבטא אם לא היו מסדרים לה את זה.אז כן, אני העדפתי שיבצעו לה את החיתוך הקטנטן הזה שהיא בקושי הרגישה כי גם שמים אלחוש מקומי במקום שתגדל להיות עם טונות של בעיות תקשורת ודיבור.

תאמיני לי שברית זו פעולה כירורגית הרבה יותר מסובכת (ומסוכנת) מזה.

• ליהי המון תודה על הלינק (סוף סוף אפשר לקרוא לך בשם
  • "לגזור את הלשון" זה סתם היה ביטוי של יולדת היסטרית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה