סקר עגלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות ,
71 תגובות
עמוד 1
  • יש לי ביבה ועכשיו שיפרו אותה עשו שילדה יותר קטנה ועוד כל מיני שיפורים. מה שטוב בה היא יחסית לא יקרה כוללת הכל טיולון אמבטיה סלקל עם איזופיקס.
    מומלץ

]
  • יש לי מוצי (אמבטיה טיולון וסל קל נשכב).
    אני אוהבת אותה מאד.
    היא יציבה, נוחה להורים וגם לילדים. יש לי טרמפיסט שעליו יכולים לעמוד 2 ילדים ויוצא מצב בו אני דוחפת בקלות את מיילי באמבטיה ואורי ואמילי על הטרמפיסט = 3 ילדים.

מה שיש לקחת בחשבון שהיא רחבה.
  • יש לי בייבי ג'וגר מיני סיטי - פשוט מצויינת!
    קלה, נוחה לי ולילד
    מומלצת מאוד
  • אתמול בדקתי על הבייבי ג׳וגר היא טיפה נראת גסה ברוחב שלה .אבל אין אחד שלא ממליץ עלייה ... ואז הראו לי אחת של ביבה שממש דומה לבייבי ג׳וגר אמרו לי חיקוי שלה ... אבל אייך שמתלבש האמבטיה פחות אהבתי את צורה ...

בעבר ( עדין יש במחסן ) את העגלה של cam דגם אחד לאחד לאינגלזינה מאוד הייתי מרוצה ... אבל רוצה לחדש אבל ראיתי את הCam של היום הגזימו עם הקישוטים והתוספות שנראה לי אובר מידי ...

לא חשבתי שאחרי כל השנים ונסיון מהעבר יהיה קשה לבחור שוב ...

• חחחחחחחחחחח
  • לי יש של פג. מתה עליהן
    פייס: ortal_hori

• oni מזה איזופיקס ?? :)

אתן באמת ממליצות עם סלקל מתלבש או לא ?:)

מישהי מכירה את בוגבו ???

סקר מעולה אגב
    !!!!!!
  • איזופיקס זה מתקן לרכב שמתחבר לשילדה של רכב ומאפשר לא לחגור סלקל כל פעם. פשות מניחים אותו על המתקן והסלקל ננעל. מאוד נוח.

]
  • נילי לא קונים ורוד גם אם זה בת .... ורוד בבגדים ושאר חפצים
    בעה מאחלת לך בתתתתתתתתתתת
  • יש לך קישור לעגלה של הבייבי ג'וגר?

אני חושבת שאני מה זה הולכת ללכת לאיבוד
  • גמני הולכת לאיבוד ....
  • היא דווקא חמודה, לא נפלתי

מצאתי מבצע

• זה הכל עניין של תקציב....לנו אין מזה הרבה לצערי. קניתי ביד 2

• אורטלי, גם אני בגדול מתכננת לקנות ביד 2, אבל את העגלה אני רוצה חדשה
  • זהו שהיא לא מסובכת בכלל אבל היא פחות נראת עדינה לעומת שאר העגלות
    היא נוחה וקלה מאוד וכל אמא שנייה ממליצה לי עלייה ,
    כל העגלות ״ השוות״ סתם כבדות רחבות ומסורבלות וצריך לפרק למיליון חלקים ...
    בקיצור לא יודעת מזל שיש לי בערך 3 וחצי חודשים להחליט אבל מחפשת מחפשת ...
    אורטל ראיתי אתמול את הביבה, המבצע הזה נראה לי ישן ?!? לא ?!?
    אבל היא החיקוי של הבייבי ג׳וגר ככה אמרו לי בחנות ... ואני בכלל הגעתי לחנות לקנות מוצרים עם אחותי שילדה והתחלתי להלהב ולבדוק לעצמי חחחחח

• מוצי

אחלה עגלה
    מעוצבת מסיבית איכותית מאוד.

החסרונות היחידים הם הכובד והרוחב
    כבדה לי נורא
    לא נכנסת בכל מעלית או בגאז'

• יש כמה דברים שאני חייבת בעגלה:
    משקל - לא מעל 9 ק"ג
    4 גלגלים
    מתהפך לכיוון הנסיעה - גם הטיולון
    וידית אחת

היחידה שממש אהבתי היא הפג-פרגו בוק פולוס שעולה
    5200 ש"ח!!!!!!!!!
  • ממליצה לבדוק ביד 2

• יש לי עגלת ברווי כולל הכל ואני מקללת את עצמי כל יום על הרגע שבכלל הסתכלתי לכיוון שלה אני לא יודעת מה לעשות איתה יש מגילה שלמה על החסרונות שלה ויש יתרון אחד שהיא יפה אבל כשאת מגלה את כל החסרונות היא נהיית לך מכוערת!!חיסרון הכי מטומטם זה שבטיולון הגגון כלכך קטן שהוא לא מכסה אפילו חצי פנים של הילד את יוצאת החוצה הילד צריך לסבול מתחת לשמש היא כבדה כלכך שבעלי בקושי מצליח להרים אותה במצב אמבטיה היא שוקלת 14 קילו תוסיפי בלי עין הרע את מאורי שלי (בן כמעט 3 חודשים)7 קילו ביחד 21 קילו לעלות 2 קומות אני נקרעת כל פעם..אי אפשר להכניס לסל דברים כי יש שני מוטות שמחברים בין הסל לבין האמבטיה כדי שהאמבטיה לא תתנדנד יש לה גלגלים ענקיים!! בטיולון יש בדיוק איפה שהראש של התינוק מונח מין דוגמא כזאת של פס שעושה פס באמצע של הראש שלו וזה ממש לא נוח אני צריכה לשים שם חיטול מקופל שנופל כל הזמן הסלקל כזה קטן שמאור בגילו כבר מאוד צפוף שם ולא יכול לזוז והטוסיק שלו מתקפל בפנים אין מצב שהוא יושב בו פחות משעה ולא יוצא כולו מזייעעע עד כדי כך שיום אחד הוצאתי אותו וכל החולצה שלו מאחורה היתה רטובה..בקיצור אם תכנסי ליד 2 תראי כולם מנסים למכור תעגלה הגועל נפש הזאת אני לא יודעת אם איזה ראש ייצרו אותה מטומטמים חבל על הזמן...
    אני אישית נדלקתי עכשיו על עגלת בוגבו כנראה אני יקנה אותה ויזרוק תברווי לפח לכל הרוחות

• ביבוש - אני אצטרך לראות אותה בעיניים, כי באתר שנתת לי היא נראית קצת מסורבלת... ההלבשה שלה נראית לי לא ברורה
  • טוב לדעת.

• הפג מודולר שמופיעה שם - זה יש לי

• תודה יפתי!!!
  • אבל היא שוקלת 12 קילו
  • יואו אני הולכת לחפור!!
  • ומשהו שלא קשור לעגלות.....

זה נראה לך שימושי הדבר הזה? מחמם בקבוקים חשמלי
    זה נראה לי סבבה כזה.. ואני ממש מתפתה לקנות את זה
  • וואוו וואוו וואוו נילוש׳ כמה מידע איזה כייף (;
    אני אתמול בערב שעות יושבת וחופרת באמת כאילו כמו בילד ראשון , בצהרים הייתי ביומולדת לא הפסקתי לחקור כל עגלה שמגיעה חחחח
  • לי יש את הבבה קונפורוט סטרייטי פלוס.
    והיא ממש אחלה.
    קודם כל העגלה הזאת קלה!
    הלכתי עם העגלה הזאת יום אחד למשרד ויש שם איזה עשרים מדרגות שצריך לעלות ולרדת ברגל (אין מעלית) אז הבוס שלי עזר לי וגם הוא אמר שהיא ממש קלה (ולו יש שתי בנות קטנות.
    בנוסף היא מתקפלת קטן מאוד ולי זה היה מאוד קריטי כיוון שאני עם רכב קטן.
    הנה קישור:

http://come2mama.com/%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%A1-bebe-confort-streety-plus/
  • יש שם איזה לינק להשוואות. ראיתן?

• קנינו את הסטוקי
  • שכחתי להגיד לכן - אצלי בעגלה המזרן ממש נוח!! ויש לה משהו כזה שאפשר לסגור מקדימה. גם בציקו היה את זה - חסך לי אמבטיה, זה ממש מיותר וממלא את הרכב. עדיף בלי

• טוב, נראה לי שמצאתי את שחפצה חיי!!!

בת דודה שלי גם בהריון וקנתה את העגלה של צ'יקו במבצע! אני אישית ממש התלהבתי ממנה
  • שבוע הבא שוב אלך לעשות סיבוב בכמה חניות צריכה לראות בעין ולהרגיש .... אני יודעת שיתחיל החופש הגדול ממש לא יהיה לי זמן להכנס לחניות לראות ולהקשיב עם השובבים שלי .... זה הזמן שלי .... שנגיע כבר להחלטה !!!!

• אני יכולה להציע לבדטק אופציה של cam dinamico , אומנם עוד לא השתמשנו בה אלא בע״ה רק באוקטובר אך היא באותה רמה כמו של פג פרגו בוק פלוס ודומה לה מאוד ובחנות בייבי קט ביהוד ניצן להזמין אותה במחיר 3700 שזה מחיר ממש טוב .. חבילה כוללת אמבטיה , טיולון מתהפך , סלקל, תיק (בסיס לרכב לא כולל אבל יש אותו בנפרד) .
    ראיתי באתר רוסי סקר ממש מפורט וטוב על עגלה הזאת עם תמונות טובות ( מי שלא מבינה יכולה לראות תמונות לפחות של חלקים בקרוב) :)
    זה הקישור http://klumba.ua/articles/reviews/cam-dinamico/

• הבוקר פגשתי בגינה חברה אמא טרייה לתינוק שלישי

• אורטל תודה!!! גם עגלה מעניינת!!
  • צוצית ראיתי את האופציות שלך, הבייבי ג'וגר מתהפך לכיוון ההורה? לא נראה לי כי לא מצוין בשום מקום, אם זה לא חשוב לך אז סבבה
  • soshi, טעיתי , זה באור יהודה חח סליחה ... חנות נקראת בייבי קט , לייד יש גם חמות מיש מיש לילדים וביניין של חהרת בבילון ממול , זה איזור תעשיה אור יהודה .. לפי האינטרנט זה רחוב תעשיה 7 .. אבל וייז הביא לנו לרחוב לייד ולא לשם .. שם ראיתי שזה רחוב המסגר - מניחה שתסתדרו. כשדיברתי עם בעל המקום בטלפון אז הוא כמר לי אם קונה שם גם חבילת לידה אז הוא יעשה לי עגלה 200 שח פחות אבל לא רציתי להתחייב.
  • גם לנו פג בוק בלוס ממש יקרה ... 5000 זה כבר לא שפוי לדעתי .. לפחות אני לא מוצאת סיבה להשקיע כל כך הרבה ומה כל טוב בה בהשווה לדינמיקו .. דרך אגב , בדינמיקו איכות הבדים היא כמו איכות הבדים של פג בדגם היקר ב6000 ... לא יודעת עד כמה זה חשוב אבל בכל זאת .. פג הקזימו .. ואין מצב למצוא פג יותר זול כי יצרן מקבע מחיר לכולם (בכל מקום אותו מחיר בול)
  • ואת מרוצה?
  • ראיתי ביד 2 מלא מציאות

• כן מכירה, אני דווקא התלהבתי ובעלי לא רוצה לשמוע על זה
  • מקווה שאהיה מרוצה :) עוד לא השתמשנו בה , רק באוקטובר נתחיל בע״ה :) אבל שוב , היא דומה לפג ויש שם את כל הפונקציות שחשובות לי : שילדה 6 קג קלה , טיולון מתהפך , יפה , בטיולון יש שכיבה מלאה (אבל אי אפשר לקנות בלי אמבטיה ) , תגובות וסקרים שראיתי -טובים , דומה מאוד לפג פרגו , ייצור איטליה ולא סין , אמבטיה לא קטנה יחסית - בפנים 75 סמ , גלגלים אחוריים צריך לנפח וזה נותן הרבה פחות זעזועיים לתינוק ... יש בטח עוד דברים שאני לא זוכרת .. אבל לא רואה סיבות לא להעות מרוצה... מחיר 3700 לדעתי לא רע בכלל כי כשקונים עגלה וסלקל מתקרבים לאותו סכום בכל מקרה ( הכוונה אמבטיה , טיולון וסלקל) , אולי קצת פחות אך כיוון שזה ילד ראשון אז החלטנו כבר לרכוש את העגלה הזו ...
  • גלגלים אחוריים לא מוקצפים? מה זה גלגלי אויר?? פנצ'רים!!!
  • חשבתי עוד על מקלרן xlr אבל זה מחיר בסביבות 2000 שח ובלי אמבטיה וסלקל לא מתלבש מן הסתם על השילדה .. אז בכל זאת מגיעים לסכום גבוה אבל עם חברונות רבים גם וגם אנחנו באים לעולם באוקטובר כך שאני בעד אמבטיה . אם ילד נולד במאי נגיד אז אולי אפשר לוותר אבל לקראת החורף לדעתי לא כדאי לוותר על אמבטיה ...
  • גלגלי אוויר זה חרא!!

לי היתה עגלה כזו שהחזיקה חודשיים - בעלי ניפח יותר מדי והגלגל התפוצץ

• לא שמעתי על פנצ׳רים ... וגם את לא תיסעי איתה על הזכוכיות ומסמרים ... לא מאמינה שיש סיכוי גבוה לפנצ׳רים ... זה נותן נוחות הנסיעה גבוהה יותר , זה לא רכב שעליו יש עומס גדול בנסיעה ... טוב , זו דעתי רק :)
  • ניפח יותר מידי זה משהו אחר .. אפשר לעשות בכל דבר ״יותר מידי״ עם השלחות בהתאם ... ולכן בעיניי זה לא סיבה לוותר על גלגלי אוויר ...
  • מי היבואן של הקאם דינמיקו? לא מוצאת בשום מקום...
  • שושי - אני כנראה הולכת על הצ'יקו. בעלי נורא התלהב ממנה
71 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה