-
היבואן של קאם שה easy baby , יש להם אתר ושם יש עוד עגלות של קאם ..
-
יופיייי!
-
אכן אכן - אין כמו פג
פייס: ortal_hori
-
חחחחח... אולי הפעם כן - אהבתי את הראש שלך
-
אורטל אין כמו הפג, אבל שוב היא כ"כ מבוקשת שחדש זה יקר נורא ויד שניה אין!
מעיפים אותה תוך שניה!
-
לי יש abc design דגם ממבה מאוד מומלצת
האמבטיה גדולה ולן מאי ישנה בה בחודשים הראשונים
היא מאסיבית ויחסית לא כבדה
-
פג עגלות מעולותתתתת ומאוד מומלצות
ואנגלזינה אחותי קנתה עכשיו ונראת וואוו אבל רוצה סגנון אחר
והעגלות של cam מנסיון אין עלייה רואי וענבר נהנו ממנה אחותי גם והיא עמדת במחסן כמו חדשה.... אבל רוצים לחדש ....
אחרי הסיבוב אחזור עם תובנה אחרת .... למרות שעדין חופרת בעוד ועוד אתרים !!!
-
גם אני כל יום נכנסת ובודקת עוד ועוד עגלות...
מה שגם מומלץ זה להכנס לאתר של זאפ, לבחור עגלה שנראית ולראות לפי השוואות המחיר איפה הכי זול לקנות אותה.. ואז ללכת לאחת החנויות (לא חשוב איפה) ולבדוק איך העגלה בעיניים.
אין מצב שאני קונה עגלה בלי לראות אותה בעיניים איך היא מתופעלת
-
ועוד דבר LADY לגבי הגלגלי אוויר - זה נכון שלא תעלי בכוונה על מסמרים וכו' אבל יש מלא זכוכיות נניח על הריצפה שאת לא שמה לב אליהם... זה סיכון גדול לדעתי בסופו של דבר להישאר עם גלגל פחות באמצע טיול
-
מסכימה שיש סיכוי אבל יש גם סיכוי לכל דבר כמו תקלה בגלגל או שבירה ... ילדים נוסעים באופניים ובטוח לא מסתכלים על הזכוכיות וכמה זה כבר קורה שיש פנצ׳ר כזה ... אצלי זה שיקול נוחות מול בעיות אפשריות שהן נדירות וולא בטוח שזה יקרה בכלל , בנוסף לא חסר תקלות בעגלות עם גלגלים מוקצפים כך הלוואי שנידע איפה ניפול בקטע הזה ...
-
צודקת
-
גלגלים שיכולים להתפנצר זה ממש בעייה לגיסתי היה כזה ומהר מאוד העיפה את העגלה באמצע טיול פתאום אין אויר לכי תחליפי פנימית וכו ... מראש עדיף לא להתעסק ...
ובקשר לאופנים לילדים שלי ולבעלי יש פנימית מיוחדת שאין פנצרים חומר בפנים שסותם כל חור ותמיד נשאר מלא אויר אולי זה מתאים גם לפנימית של עגלה שווה לבדוק !
-
בקיצור - כל השירשור הזה ואני עדיין רוצה את הפג
-
אם את רוצה ויכולה להרשות לעצמך אז מה ההתלבטות?!
-
לי יש את הקוויני באז , כשהיה קטן היה באמבטיה כיום בטיולון. עגלה טובה ביותרר, לא מרגישים את הנסיעה בה לא האמא ולא התינוק כי היא עגלת שטח ואפשר לדרוס איתה כל דבר :)
אני מרוצה מלבד שני דברים שכשהיה קטן הפריעו לי מאוד.. המשקל ממש כבד יחסית ואין אופציה לקפל ביד 1.
היא אמנם מתכווננת לפי גובה וכו שזה מעולה לי כי אני נמוכה אבל עדיין 2 החסרונות שציינתי הפריעו לי מאוד ואני לא חושבת שבילד הבא אלך עליה.
-
לי המליצו על הבוגבו בי פלוס היא קלה נוחה ואין לה אמבטיה
-
שיט. אל תעירו פה את המתים
-
אז המתים התעוררו
-
אני בהריון ראשון! עדיין אין לי ילדים ואין ניסיון
אבל גם ללמוד מטעויות של אחרים זה חשוב
לזוג חברים שלנו יש ביגבו
עלתה המון כסף וממש לא מבינה למה
עגלה מסורבלת
לא נוחה
לא לתינוק ולא להורים
ממש סרט להכניס אותה לאוטו
מהסתכלות מהצד: לא ממליצה בכלל!
בהצלחה!!
יום נעים לכולם
-
ביבוש! צחוק, צחוק אבל הבת דודה הזו שלי שהמליצה לי על הצ'יקו בסוף עשתה הזמנה וקנתה את הקאם
-
לא מוצאת אותה באתר ששלחת
אבל כן זאת עם הפפיון הגדול יש בורוד בהיר שמנת ולבן כחול השמנת מהממממת
עולה 4500 לפני הנחה כמובן שיעשו לי
היא מאוד יפהההההה אתמול בחנות הרגשתי כאילו בעל הבית ( טוב נתיבות זה שכונה)
הראיתי לאנשים אייך מוצאים את העריסה אייך מרכיבים סל קל וכו ׳
בכל זאת שני הילדים שלי היו בקאם בעבר רק שזאת דגם היוקרה והשווה יותר (;