היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכם בנות מקסימות אני חדשה כאן בפורום . אתמול עשיתי בדיקה ביתי ויצא לי פס שני חלש. אני מבינה שאני בהריון וביום ראשון אלך לעשות בדיקת דם. מתי לפי דעתכם אני צריכה ללכת לרופא .
20 תגובות
עמוד 1
בשבוע 7-8...
תודה מיצי
שיהיה בשעה טובה והמשך קל תקין ומשעמם
מזל טוב!!! בשבוע 7-8 ואז יכולים גם אולי לראות גם דופק בע"ה
ברוכה הבאה שיהיה תקין ומשעמם
תודה בנות כייף לחזור לפורום הזה. בפעם האחרונה הייתי בו לפני המון שנים . אולי מהותיקות מישהי זוכרת הייתי בשם liar-arie . לא זוכרת את הסיסמא ביוזר הזה לכן פתחתי חדש
תודה בנות כייף לחזור לפורום הזה. בפעם האחרונה הייתי בו לפני המון שנים . אולי מהותיקות מישהי זוכרת הייתי בשם liar-arie . לא זוכרת את הסיסמא ביוזר הזה לכן פתחתי חדש
היי ברוכה השבה , קודם כל בשעה טובה וכמו שכתבו לך שבוע 7-8 בע״ה ללכת לרופא אני אומנם לא זוכרת אותך ... אבל תמיד כייף לחזור לפה !
ברוך השבה שיהיה קל ותקין בעה וכמו שענו לך
תודה בנות. האם כדאי לי כבר מחר לעשות על הבוקר בדיקת דם כדי לראות את רמת הבטא? עשיתי בדיקה ביתית ויצא פס חלש
ברוכה הבאה ומזל טוב פייס: ortal_hori
תודה מתוקונת מחר בבוקר אלך לעשות בדיקת דם והקבע תור לרופא . איך אני עושה סרגל הריון?
תודה מתוקונת מחר בבוקר אלך לעשות בדיקת דם והקבע תור לרופא . איך אני עושה סרגל הריון?
נכנסת לאחד האתרים של הטיקרים, כמו זה http://www.baby-gaga.com מכניסה את התאריך ומעתיקה לפרופיל שלך את הקוד שרשום שם. בשביל לראות אם זה בסדר את יכולה לעשות תצוגה מקדימה פייס: ortal_hori
לפי תאריך וסת אחרון 20.5.3013. הגעתי לקופת חולים לעשות בדיקת דם. היום הייתי אמורה לקבל אך לפי הבדיקה הביתית לא הקבל וסת בשמונה חודשים הבאים. אני כל כך מתרגשת