עזרה בחישוב שבוע ההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שמי שירן אני מטופלת בהזרעה ורציתי לדעת איך אני מחשבת את שבוע ההריון.
    חודש שעבר עברתי טיפול הזרעה שנכשל (היה הריון כימי) ובעקבות כך הרופא החליט שאני צריכה ליטול גלולות במשך 10 ימים, לאחר 10 ימים התבקשתי להמתין עוד 5 ימים ואז להזריק פיורגון אז התחלתי להזריק 17.09.13 וההזרעה עצמה הייתה ב30.09.13 לאחר שבועיים 14.10.13 הייתה בדיקת בטא ראשונה שהייתה 130. לפי זה מישהו יכול להגיד לי באיזה שבוע אני וממתי מתחילים לחשב?

ושאלה שנייה עם ב14.10 הבטא הייתה 130 וב17.10 הבטא הייתה 264 והיום ה20.10 הבטא 709 זה מרמז על תאומים או שזה סביר?
    אשמח לקבל תשובה או עזרה

תודה מראש

שירן
6 תגובות
עמוד 1
  • http://www.yoledet.co.il/tests-during-pregnancy.asp

חושבת שאת בשבוע 5, המון מזל טוב והמשך תקין!
  • לפי הבטא אי אפשר לקבוע אם זה תאומים או עובר אחד .
    אני גם חושבת שאת שבוע חמישי אז עוד שבוע תגשי לרופא נשים והוא בע"ה יראה שק ודופק ויגיד לך איזה שבוע.
    דרך אגב יש מחשבוהי הריון תרשמי את התאריך מחזור אחרון וזה יחשב לך .
    בהצלה ומזל טוב
  • הכפלה מהממת שיהיה בשעה טובה ובהצלחה
    לפי דעתי זה עובר 1 אבל בבטא אין חוקים לי יש תאומים והבטא הראשונה הייתה 583
  • ולי יש עובר אחד והבטא הראשונה הייתה 4800 אחרי שבוע איחור
  • מאחר ובדקת בסביבות 14 יום אחרי הביוץ לפי הבטא במועד הבדיקה אז לדעתי זה עובר אחד.
    המשך הריוו תקין
    מזל טוב!
  • רעיה בגלל זה ציינתי שבבטא אין חוקים
    והנה את עובדה קיימת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה