היי בנות, אשמח לייעוץ מכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר לידת ביתי נכנסתי לסוג של דיכאון והפרעות חרדה, בהמלצת רופא התחלתי לקחת כדורי ציפרלקס למי שמכירה שאמור לעזור. במקביל אני הולכת לטיופל אצל פסיכולוג.
    אני לא מרגישה משום מה שיפור משמעותי ומרגישה שאני סתם לוקחת את הכדורים.

המליצו לי אולי להחליף כדור לסוג אחר. מיואשת. מה אפשר כבר לעשות?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי ענבל, ברוכה הבאה...
    תוכלי לפרט במה מתבטא הדכאון והחרדה?
    (סתם מתוך סקרנות).
    בנוסף. אם את לא מרגישה שיפור במצב מדוע אינך פונה שוב לרופא? אולי יש צורך בהגברת מינון התרופה או החלפתה??....

תרגישי טוב...

• מאיזה אזור את?
    חוץ מכדורים-
    ניסית ללכת לסנדת צחוק?
    התעמלות?
    העצמה אישית?
    סתם סדנא לכל נושא?
    יוצאת מהבית להליכות?
    איך הת**** שלך?
    והכי חשוב-
    מתי לאחרונה עשית שופינג רציני???

• היי ענבל,
    אני מכירה לא מעט בנות שחוו דיכאון לאחר לידה, מה שהכי חשוב זה לטפל ולא להזניח.
    אם את מרגישה שהטיפול שקיבלת לא עוזר לך אז תחזרי למטל שלך (פסיכיאטר/פסיכולוג וכד') ותבקשי להחליף טיפול. אגב, לפעמים גם לא מתחברים למטפל אז גם אותו אפשר להחליף..
    היתה כאן לא מזמן שיחה על הנושא, אני שמה לך קישור כדי שתוכלי להציץ ולקרוא את התגובות, אולי זה יעזור לך. לדעתי גם מישהי המליצה שם על פסיכיאטר..

תרגישי טוב!
  • היי בנות, תודה רבה על התמיכה ,הייעוץ וההתעניינות.
    הדכאון מתבטא בזה שלא כל כך בא לי לצאת מהבית או לעשות דברים שהייתי עושה לפני,מצבי רוח משתנים , אני מרגישה שלא מגיע לי להיות "אמא" כי אני לא יכולה לתת את החום והאהבה לבת שלי בגלל כל המצב הזה וזה עוד יותר מכניס אותי לדאון.

קראתי את מה שהמלצתם .זה עודד אותי והמידע שבקישור עזר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה