-
היי דנה, קודם כל חיבוקים וחיזוקים
-
היי שירה,
ראשית, תודה על המענה.
אני חוששת מאד גם שחלילה כמובן ההריון לא ימשך וגם במקרה הזה, מה זה אומר לגבי העתיד עם שתי הפלות רצופות.
האם בגלל גילי זה מעיד על כך שאצטרך טיפולים? או חלילה שלא אוכל להביא עוד ילדים לעולם? אני ממש בחששות. מנסה לנוח... ככל שניתן.
מקווה לבשורות טובות,
דנה
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי שירררה
היי דנה, קודם כל חיבוקים וחיזוקים
-
גם אני עברתי הפלה וזה גם התבטא בדימומים אבל נלוו לזה כאבים עזים עד כדי עלפון.
לא הבנתי מאיפה התשובות של הרופא האם הוא לא עשה לך אולטרא סאונד???
לפעמים יש מצב של "הפלה מאיימת" אבל ההיריון ממשיך להתקיים ודרושים מנוחה ושתיה מרובה עד שנפסקים הדימומים. את בשלב שאפשר לראות דופק אז כדאי לעשות אולטרא סאונד והתמונה תהיה בהירה יותר ובכל זאת כדאי בינתיים לנוח.
35 זה עדיין צעירה להבאת ילדים ואין אישה כמעט שלא עברה הפלה.
אני מבינה שנקלטת מהר יחסית אז אל תמהרי לחשוב על טיפולים.
מחזיקה לך אצבעות
-
תודה בנות.
אכן נקלטתי מהר ועדיין משום מה אני לא מצליחה לשמור על ההריון מעבר לטרימסטר הראשון.
את בתי ילדתי בלידת ואקום ואחרי חודש וחצי עברתי חודש וחצי עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית (הוצאת שארית שיליה), ההריון עבר בקלי קלות, ללא דימומים ואפילו לא בחילות, מי היה מאמין שזה מה שאעבור לאחר מכן...
ובהריון הקודם שלי, גרידה...
אני עדיין מדממת ללא הפסקה... מלחיץ.
בשתי הבדיקות, גם במיון וגן ברפואת החרום עשיתי אולטרסאונד, בוודאי.
יש לי תור לגניקולוגית לבדיקת דופק ביום רביעי הבא.
עד אז..... אני שבורה פיזית ונפשית.
-
דבר ראשון - שולחת לך המון חיבוקים חמים
-
תודה רבה על התמיכה והחיבוקים.
מקווה לשתף בשורות טובות.
quote]פורסם במקור על-ידי mashiach
דבר ראשון - שולחת לך המון חיבוקים חמים
[/quote]
-
חזרתי עכשיו מבדיקת אולטרסאונד נוספת.
באופן מאד מפתיע עדיין יש שק הריון אך הוא קטן מאד.
ושוב אמרו לי שנמתין עוד כמה ימים לראות...
מצד שני, הגעתי הביתה והופתעתי לגלות שהפסקתי לדמם.
האם יש תקווה שאולי אולי עוד יהיה בסדר? או שאני סתם אופטימית ללא תקנה?
סופ"ש רגוע ומלא בבשורות טובות.
דנה
-
דנה היקרה,
תרגישי טוב תנוחי אני מאמינה שיהיה בסדר
אני גם נקלטתי אחרי גרידה
שולחת חיבוק חם!!!
-
-
מחזיקה לך אצבעות
-
חזרתי לדמם :-(
איי ... בשורות טובות...
-
שיהיו בשורות טובות
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
-
היי דנה ,
אולי אצליח טיפה לעודד אותך אביבית
-
תודה אביבית, המון מזל טוב אך אני חוששת שההריון הזה הסתיים.
במקלחת הרגשתי נשירה גושית מהגוף וגם ראיתי אותה. כך תיאר לי הרופא את ההפלה הטבעית.
עצוב לי, כבד לי, קשה לי ואני מסתכלת על הנסיכה שלי בתהיה, האם אוכל אי פעם להביא לה אח או אחות האם אוכל יותר? ערב קשה.
-
אביבית
-
הלוואי, זה כ"כ סופי לדעתי.
המוח טס עכשיו...זה מעמיד אותי באופן רשמי בסיכון.
מאופיינת בהפלות חוזרות. אחת בגרידה ואחת טבעית.
מה עכשיו? איך בודקים, מה עושים כדי שיהיה הריון תקין? כמה זה מורכב ... אין לי מנוח...
-
ב"ה
אני יכולה לעודד אותך , בסיפור של חברה טובה שלי,
היו לה דימומים מאוד חזקים בתחילת ההריון והרופאה כבר הספידה את ההריון שלה... והיא כבר קיבלה את זה שהייתה לה הפלה , היא חיכתה למחזור ולא קיבלה, הלכה לרופאה וגילתה שההריון המשיך,
הלוואי שגם אצלך זה המצב ...
תעדכני ושיהיה בשורות טובות!!!
[URL=http://www.lovetextlive.com]
-
תודה בנות.
אחרי המקרה ביום שישי, הדימומים החלו להרגע, מרגיש כאילו הרחם מנקה את עצמו מהשיירים וזהו.
כפי שאמרתי ביום רביעי תהיה לי בדיקה שתאשר סופית את תחושתי.
היתה לי שבת רצופה במחשבות, בכי ותהיות. עוד יהיו לי רגעי נפילה, אני משוכנעת אבל אני החלטתי שלא משנה מה יהיה, ומה אצטרך לעשות בשביל זה, לי יהיה הריון תקין ב"ה. אעשה כל שאצטרך....
עצוב לי נורא, מלאת חששות אבל עם הפנים קדימה....
למי שיש מידע לגבי מצב כזה, מה עושים, המלצות וכו' מוזמנת לשתף.
אני צמאה לכל מידע שתוכלו לספק.
תודה על התמיכה והחיבוקים, זה חיזק אותי מאד!

דנה
-
עדכני אותנו אחרי הבדיקה ביום רביעי.
הלוואי שתתבשרי בטוב
-
לבנדר יקירתי. הגוף כולו מסמן שזה נגמר....
הדימומים כמעט ופסקו לאחר נפילת אותו גוש... אין לי ספק בכלל ששם זה נגמר.
עצוב לומר, אני אפילו לא במתח. אני בטוחה בזה.... זה לא יכול להיות משהו אחר... אני ממש ראיתי את זה...
מבחינתי, שתגיד לי הרופאה שהרחם נקי ולאחר המחזור הראשון לנסות שוב....
אני חוששת מהעתיד... יודעת שאת שנפל אין להשיב...

-
גם אם נראה לך שנגמר , אל תחכי לרופא לרביעי ותעשי כבר בדיקת דם לראות מה מצב הבטא אם היא במגמת עלייה או ירידה ותעשי אולטרסאונד אין טעם לחכות
ומחכה לעדכון
קבלי חיבוקקקק וירטואליי ענקיייייאביבית
-
העליתי את סיפורי בפורום הריון בסיכון וכך ענה לי ד"ר ערן הדר:
שלום רב
1. נדרש ברור של מה שקרוי הפלות חוזרות, הכוללות בעיקר בדיקות דם שונות ולעיתים
עוד בדיקת היסטרוסקופיה
2. הקושי שלך הוא לא הלכנס להריון אלא לשמור עליו -
העזרה תהיה אולי בתמיכה בתחילת ההריון על ידי כדורים/נרות/זריקות (אחד מהם)
ועזרה נוספת שתהיה תלויה בבדיקות שתעשי
3. אין בעיה לנסות שוב להרות, היתי משלים את הברור קודם לכן
ד"ר הדר
-
דנה יקרה, אם את לא במתח אז תחכי ליום רביעי. מי יודע..
בכל אופן התשובה של הד"ר אומרת לך שלפחות אין לך בעיה להיכנס להיריון וזה מעולה.
אבל כל דבר בשעתו.תהיי חכמה יותר אחרי הבדיקה.עדכני אותנו.
מה שלא יהיה הכל לטובה!
-
אני לא במתח לדעת אם זה נפל או לא... לצערי אני יודעת (זה לא היה קריש דם קטן או בינוני)... אני במתח לדעת מה יהיה בעתיד...
ההריון הראשון שלי עבר והתחיל כ"כ בקלות, והוא לא היה לפני המון שנים...בתי בסה"כ בת שנתיים... ואולי אני דרמטית אבל אני קוראת המון בימים אלו... מסרבת לעבור את עוגמת הנפש הזו שוב... זה לא נותן לי מנוחה לדעת שחלילה אולי אמצא משהו חמור בבדיקות....
מצד שני, אני יודעת שבינתיים הגוף מתנקה אז לרופאה יהיה קל ונוח יותר לאבחן ולא ששוב יאמרו לי "עוד מוקדם מדי..."
זה המתח שהורג אותי...

-
דנה אל תשכחי שכבר היה לך היריון תקין! אז לא נראה לי שתמצאי משהו חמור בבדיקות.
זה יכול להיות צירוף מקרים או אם ימצאו משהו אז לפחות תוכלי לטפל בזה.
יש דברים שהרופאים נותנים לתמיכה בהיריון וזה יכול לעזור.
דימום כשלעצמו בשליש הראשון לא מעיד בוודאות על הפלה אבל אם זה דימום כבד וגושי אז זה כבר מעלה חשד..
ובכל זאת תמתיני ליום רביעי ותדעי מה קורה.
תזכרי שאחרי היריון הקליטה הכי טובה להיריון נוסף מה גם שאין לך בעיה להיקלט.
אני מבינה את האכזבה שלך אני עברתי את זה 3 פעמים (פעם אחת הפלה ופעמיים הריונות כימיים שנראים בבדיקות ממש כהיריון והסתיימו בשבוע 6+) אבל הכל לטובה.את עוד צעירה, ביתך רק בת שנתיים. אם אכן ההיריון הסתיים אז תפני לבירור וההיריון הבא יהיה תקין בע"ה!!
עדכני אותנו.
-
לבנדר, את מקסימה. חיבוק ענק!!!
האם נזקקת לטיפול כלשהו? האם הרופאים התייחסו להריון הכימי בביטול?
אמנם ילדתי את בתי לפני שנתיים, אך לפי כללי הרפואה האכזריים אינני פוריה כבעבר מגיל 35... (אני בת 35 וחודש)....
שגילי יהיה הבעיה שלי....
לאור העובדה שהיתה לי לידת ואקום והיסטרוסקופיה ניתוחית ואח"כ גרידה החשש שלי שאולי נגעו בי יותר מידי על שולחן הניתוחים... מקווה שלא!
את בוודאי מבינה לליבי מדוע אני בכאלה חרדות...
תודה רבה על התמיכה. זה המון ברגעים אלו...

-
מי אמר לך שגל 35 זה הגבול ? אני בת 39 , ילדתי את בני הבכור לפני 7 שנים וקצת בנתוח קיסרי . לפני שנה היו 2 הפולות במרווח של 4 חודשים . ועכשעו אנו מצפים שוב לבן בשבוע 30 כבר
http://www.holdthatpic.com/
-
דנה הרופאים אכן התייחסו בביטול להיריונות הכימיים.מבחינת הרפואה זה לא נחשב הפלה אבל אני התהלכתי בהרגשה שאני בהיריון במשך איזה שבועיים בכל פעם וכשזה נגמר התאכזבתי.
לפני ההיריון הנוכחי הלכתי לרופא פרטי שאמר שההפלה וההיריונות הכימיים הם מקריים כי כל הבדיקות היו תקינות כולל צילום רחם.
כשגיליתי את ההיריון הנוכחי הרופא נתן לי משהו למשך שבועיים לתמיכה.
עצם העובדה שנקלטת מהר את כן פוריה!!!!
אנחנו בני אדם וסטטיסטיקה לא נכונה לגבי בני אדם, כל מקרה לגופו וכל אישה לגופה. אם כניסה מהירה להיריון היא לא מדד לפוריות אז מה כן מדד??
חרדות לכולנו יש בכל היריון. שום דבר לא מובן מאליו.
גיל 35 זה צעיר עדיין להבאת ילדים ועובדה שנכנסת מהר להיריון ובדרך טבעית אז אל תיכנסי סתם לחרדות.
*ראי מה כתבה לך כאן תיקי.
ב"ה שיש לך ילדה ובקרוב יהיו לה גם אחים/אחיות!!
***אם את רוצה תרשמי לי מייל שלך ויש לי מה לכתוב לך.
מקווה שעודדתי אותך קצת.. קבלי הרבה חיבוקים

-
תיקי - תודה על השיתוף בסיפורך האישי. זה מאד משמח. כוונתי היא שקיימת סברה לפיה מגיל 35 רמת הפריון יורדת. לא חלילה שאישה בגיל 35 איננה פוריה כלל. וודאי שלא.
לבנדר - את מקסימה!
שולחת לך את המייל לפרטי.
-
טוב אין לך פרטי מייל...
אז המייל שלי
[email protected]
-
וואוו tiki שמחה לשמוע שאתם מחכים לעוד אפרוח קטן שיעבור בקלות אביבית
-
דנה רשמתי את המייל.אשלח לך.
-
הבטחתי שאעדכן...
הייתי היום בבדיקה אצל הגניקולוגית שלי.
אז לגבי ההריון - אכן הפלתי כפי שחשבתי והרחם מנקה את עצמו.
התבקשתי לערוך בדיקות בטא ועוד כשבוע עוד אולטראסאונד.
לגבי העתיד - הגעתי לשם מעודדת בגלל מידע שקיבלתי כאן ומפורומים רפואיים שיש פתרון להפלות חוזרות וגיליתי שממש לא - יצאתי משם בחששות אמיתיים.
היא אמרה לי שטיפול בפרוגסטרון לא הוכח מעולם כפתרון לבעיית הפלות חוזרות.
היא תבקש אישור מקופת חולים לעשות בדיקה על חשבונה לעניין קרישיות יתר אבל היא לא ממליצה לי לעשות בדיקה באופן פרטי כי היא אומרת שבד"כ זו בדיקה שלא מגלים בה הרבה.
היא טוענת שלפי הרישומים פג החיסון שלי באדמת וייתכן שאצטרך להתחסן ולהמתין כמה חודשים או שקיים חיסון לאדמת שמאפשר לא להמתין כלל.
אחרי שהבטא תרד ואקבל מחזור (בהנחה שלא אצטרך להמתין לאחר חיסון האדמת).
היא סיפרה לי על פציינטית שיש לה ילד אחד ואחריו עברה מס' הפלות והם ניסו הכל כולל הכל ושום דבר לא עזר ורק עכשיו היא נכנסה להיריון תקין.
והכי חשוב - אמרה לי לא להלחץ.... איך לא?!
עם כל זה, מנסה לשמור על אופטימיות ולחשוב שאולי הייתי מאד לחוצה בחיים או שזה צירוף מקרים עלוב...
שיהיה יום חמים ונעים לכולכן,

-
דנה, את ידעת שזה מה שיהיה, לפחות לא באת עם ציפיות הפעם לרופאה. היא נשמעת מקסימה ושמחה לשמוע שהתעודדת.
טרם יצא לי לכתוב לך.כאן בפורום אני רושמת תמיד מהנייד. . כי בבית המחשב בקומה מעל ולא נגיש לי. אכתוב לך הערב או מחר בבוקר. זה לא נוח לכתוב מהנייד.
לא שכחתי.. בינתיים חיבוק ותהיי בטוחה שיהיה בסדר
-
תקשיבי, הרופאה שלך מלחיצה ברמות!!! מכירה הרבה מאד נשים שעברו שתי הפלות והכל בסדר אצלן ויש להן עוד ילדים שמחים ובריאים. סיכוי סביר מאד שזה סתם צירוף מקרים מצער. תהיי אופטימית!! ואולי שווה לך גם להתייעץ עם רופא נוסף, קצת יותר רגוע..
-
תמרה חשבתי על זה... היא נחשבת רופאה מעולה. מנהלת מחלקה בבית חולים נחשב... אני חושבת שהיא יודעת מה היא אומרת ומצד שני... מה אכפת לי לשמוע חוות דעת נוספת?!
ורד , נראה לי שפספסת קצת... הרופאה ממש לא הרגיעה אותי - בדיוק ההפך.
וכן, לא יזיק לי קצת להרגע במסלול החיים המטורף... ולקחת דברים יותר בקלות... לא בהכרח שזו הסיבה להפלות אבל סתם כללי לחיים... ההפלות האלה הפתיעו אותי. אחרי הראשונה לא העליתי על דעתי שתבוא אחת נוספת...
לדברי הרופאה, הרפואה מתייחסת ל-3 הפלות ואילך תופעת הפלות חוזרות.
נקווה שהאירועים האלו היו ביש מזל וזהו...
תודה בנות

דנה
-
או דנה באמת פספסתי.. לא קראתי כמו שצריך..
כשרשמת שבאת לשם מעודדת, הבנתי שיצאת מעודדת..וכשהיא אמה לך על מישהי שהיה לה היריון תקין אחרי הפלות, חשבתי שהמטרה שלה לעודד אותך..
לא קראתי בריכוז, סורי..
קודם כל מבחינת הרפואה רק אחרי 3 הפלות ברציפות מתייחסים לזה כאל היסטוריה של הפלות, וגם כן, עושים בירור אבל זה יכול להיות גם מקרי. ל-פחות מ3 הפלות לא מתייחסים כי בסה"כ הפלה זה דבר מאוד נפוץ לצערנו, בשליש הראשון להיריון.
לא הבנתי למה לעכב היריון עד לקבלת חיסון לאדמת??
אני לא עשיתי חיסון לאדמת בשני ההיריונות.
לדעתי תעשי את הבדיקת דם לוודא שהבטא קטן מ-2 וכך תהיי שקטה שהרחם התנקה מהכל. הכי טוב תעשי ביום ראשון כדי שעד אז זה כבר ירד ולא תצטרכי לחזור על הבדיקה.
אחרי הפלה טבעית אין שום בעיה לתכנן היריון נוסף.
אני כבר אצור קשר איתך כי יש לי מה להגיד לך.
דנה באמת שהרופאה הזאת סתם הכניסה לך חששות לראש. יהיה בסדר אני בטוחה.
-
לגבי האדמת - ישנם חיסונים של אדמת ולאחריהם יש להמתין 3 חודשים טרם הכניסה להריון ויש חיסונים שלא צריך להמתין כלל.
אני מקווה שיש חיסונים ללא המתנה....
היא ביקשה שאבצע בדיקות בטא מחר וביום ראשון.
ואני מחכה לך, רוצה לשמוע את דברייך - כתבי לי.
ערב טוב לכולן,
דנה
-
-
דנה שלחתי לך מייל עכשיו. לילה טוב.
-
דנה, לפי מה שאמרה לי הרופאה, אם עשית בעבר שני חיסונים לאדמת איןמצורך לחזור על החיסון גם אם רמת הנוגדנים לא גבוהה.. וזה שהיא נחשבת רופאה טובה לא אומר שיש לה את האיזון בין להתייחס לדברים ברצינות לבין ליצור סתם לחץ מיותר... כפי שאת אמרת- מתח ולחץ עכשיו רק יזיקו... בע"ה הכל יהיה בסדר ואוטוטו תכנסי להריון ארוך ותקין ובסופו ידיים מלאות ומאושרות!

-
לגבי גיל 35 גם אני שמעתי . בסופו של דבר זה בדיוק מקרה שכל זוג המאפיינים שלו .
הבדל אצלינו זאת לא בגלל הבעיה להכנס להריון אחא מראש רצינו הבדל של איזה 304 שנים , ואז היתה לי מחלת נשיקה ף עבודה חדשה וכו ' .
מה שכן עשיתי - אחרי הפלה מפני שנה ן4 חודשים רופא שלי המליץ למתין איזה 2-3 מחזורים ורק אז לנסות שוב וכך עשינו .
http://www.holdthatpic.com/
-
שולחת לך המון חיבוקים
-
היי בנות... עשיתי בדיקת דם היום ... בטא 1636... מה זה?? יש סיכוי שזה ירד לפחות מ-5 עד יום ראשון?
-
זה גבוה יחסית. התוצאה צריכה להיות קטן מ-2 או 5.
אני במקומך הייתי מחכה ועושה את הבדיקה ביום שלישי או רביעי כי לא בטוח שזה יירד עד יום ראשון אז תחסכי לך ללכת כמה פעמים.
-
היי יקירתי, תודה.
כתבתי לך למייל, ראית?
-
דנה
קראתי בזריזות את רוב בתגובות ובואי תקראי מה אני כותבת לך:
2 הפלות חוזרות טבעיות בשבוע 7 עברתי, דימומים ואז השק הריון השתחרר.
היה לנו קשה מאוד להיקלט אז הפנו אותנו לivf (הפריה), נושא שלא קשור אליך ב"ה.
ברגע שידעתי על ההריון רצתי לרופא פרטי המתמחה בהפלות חוזרות
וקרישיות יתר למרות שעברתי בדיקות שונות לקרישיות דרך הקופה ואכן לא גילו כלום.
אותו רופא, הפנה אותי לפי הסיפור שלי לבדיקות קרישיות: בסה"כ 3 בדיקות מתוך כ40 שקיימות!!! שהקופה כמובן לא מימנה..
התגלתה אצלי קרישיות, מסוכנת בהריון! קבלתי כל ההריון זריקות קלקסן, וכך ההריון היה תקין!!!
הקופ"ח לא ממהרים לשלוח אותך לבדיקות קרישיות על חשבונה לפני ההפלה השלישית!!! אמנם שלמתי על 2 הביקורים ועל 3 בדיקות קרישיות אבל הכל היה שווה את הכסף הזה!!
לכי לחוות דעת נוספת, מדובר פה על החיים שלך!
שם הרופא: פרופ' קופרמינץ', יושב בת"א.
-
שושי תודה על השיתוף! שמחה מאד בשמחתך ומאחלת לך הריון תקין ומשעמם!
האם הרופא ערך לך בדיקות לקרישיות יתר אחרי שנכנסת להריון כבר?
האמת אני מבולבלת. חייבת להודות. ההיסטריה סביב המצב הזה, כשרצים וקוראים באינטרנט כל כתבה, כל שרשור, כל בלוג והדעות חלוקות:
1. הגישה האופטימית - יש לך ילדה ברוך השם, שתי ההפלות האלה הן מקריות ופשוט ביש מזל שייתכן שנבע מתקופה לחוצה או כל דבר אחר...הריון הבא ב"ה זה בטוח יהיה בסדר.
2. הגישה הפסימית - רופאים פרטיים, פרוגסטרון, קלקסן ועוד כל מיני שלא היה לי מושג על קיומם רק לפני שבוע.
יש רופא שאמר לי (בפורום כאן) שמומלץ לבדוק את הכל לפני הריון הבא.
3. ויש את הרופאה שלי שאמרה לי שאין מה לעשות נגד הפלות חוזרות, שום תרופה לא הוכחה (בהנחה שלא מדובר בקרישיות יתר) ופשוט צריך להמשיך לנסות ולנסות עד שיהיה טוב...
היא שלחה בקשה מקופת חולים לאשר בדיקת קרישיות יתר והתשובה עשויה להגיע תוך שבוע. הצעתי לעשות באופן פרטי אם צריך. היא ענתה שהבדיקות האלה יקרות מאד ולא בהכרח מגלות משהו...
ייתכן שכל התשובות נכונות ואני צריכה לבחור רק אחת כדי להמנע מהפלה נוספת.
דרמטי אבל ככה זה מרגיש....מבולבלת.
לילה טוב לכולן,
דנה

-
הרופא הפרטי שלח אותי ל3 בדיקות באסף הרופא, אחת סובסדה ע"י הקופ"ח
והשניים האחרות עלו 400₪ שניהם. הוא לא שלח לכל הבדיקות בגלל העלות מן הסתם!
אמר שאם לא תימצא בעיה בבדיקות האלו, יישלח לאחרות, אבל הבעיה יצאה לאור בבדיקות האלו.
אם לא יאושרו לך הבדיקות דרך הקופה אל תהססי! פשוט תפני למומחה לקרישיות!
זה לא קשור שכבר יש לך ילדה, המערכות בגוף משתנות, זה יכול לקרות!
הייתי שבוע 6 שהוא שלח לבדיקות והתוצאות הגיעו בשבוע 14, לקחנו סיכון גדול להפלה עד שהתוצאות הגיעו. הרופא אמר שכמו שהיו לי 2 הפלות בתחילת ההריון זה גם יכול לקרות בסוף, או אם לא מטפלים בררישיות יכול לעשות בעיות גדילה אצל העובר חוץ מהפלה בכל שלב. בגלל שזה היה הריון בסיכון וגם ivf קבלתי נרות פרוגסטרון תמיכה עד שבוע 9, יש כאלה שמקבלים עד שבוע 12, או אפילו עד הסוף.
זה בכלל שטויות. העיקר לא לזניח ולא לחכות "שיהיה טוב", כי אם הפלת כבר פעמיים יש דם בעיה שמחייבת התייחסות. מניסיון!!!
-
שושי תודה.
לפי מה שהרופאה שלי אמרה, גם בהריון הבא היא לא צפויה לתת פרוגסטרון כי לא הוכח שזה עוזר... הכוונה היא שלא צריך לתת אם הפלות חוזרות מוגדרות כ"הפלות חוזרות" רק משתיים ומעלה.
כלומר, מה אם מדובר במקריות בלבד ואז נותנים סתם תרופות?
מצד שני, אני באמת רוצה להמתין ולדעת מה יקרה אם לא אקבל את התרופות?? לא!!!
על אף שביקשה ממני לעשות בדיקת בטא נוספת היום, החלטתי להמתין עוד יום או יומיים כי ביום חמישי הבטא היתה 1636...
תודה