דימומים בשבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה ישנה כאן... עצובה נורא ואשמח לכל עזרה ותמיכה שאוכל לקבל כאן.
    אני בת 35 אמא לילדה מדהימה בת שנתיים (שתהיה בריאה, אהבת חיי).
    לפני כחמישה חודשים עברתי גרידה בשבוע 12 לאחר שגילו שהעובר לא התפתח משבוע 9.
    היום אני בשבוע 6 + 1 - עם דימומים.
    שלשום בלילה החלו הפרשות חומות ונסעתי בלילה למיון ואמרו לי שרואים שק הריון אבל עדיין ההריון בשלב מוקדם מידי ולא ניתן לדעת.
    אתמול הדימומים גברו עם קרישי דם (סליחה על התיאור המפורט) והלכתי לרפואת נשים דחופה והרופא אמר לי כמה דיאגנוזות כמו : 1. אולי שק הריון אחד. 2. אולי שני שקי הריון. 3. אולי שטף דם.
    הוא פחות התרגש מהדימום ...מצד אחד, הוא אמר לי שלפי התיאורים שלי היה בטוח שלא יראה כלום...(דימום עם חתיכות).
    אז הדימומים ממשיכים, לא יותר או פחות... קצת חולשה ועייפות אבל הרצון שהכל יהיה בסדר ושלא אחווה הפלה נוספת הוא עז. עם זאת, אני מנסה להיות מציאותית ולהתכונן לגרוע מכל.
    אשמח לשמוע על כל מי שחוותה מקרה דומה, סיפורי ניסים וכל מידע מנסיונכן האישי.

תודה מראש על הכל,
    דנה
64 תגובות
עמוד 2
  • היי לכולן... מעדכנת...
    אחרי שתי בדיקות בטא, בהפרש של כמעט שבוע ובהן הבטא לא יורדת ועומדת על כ-1633 ולאחר מכן 1611, הייתי בבדיקת אולטראסאונד נוספת (שתיים, כי היו המומים) - יש שק הריון, לא תקין, ללא עובר או דופק, המשמעות - גרידה.

מחר אעשה אותה.

אני צריכה קצת בשורות טובות... קצת נחת.

• דנה יקרה, שולחת לך המון חיבוקים

• sk29, אני מאחלת לך רק בשורות טובות. מי יתן ומדובר בדימום חולף של השרשה בלבד... מחזיקה לך אצבעות!

הגניקולוגית שלי התקשרה אלי עכשיו.
    ראתה את הבדיקות שעשיתי היום, איחלה לי בהצלחה לגרידה מחר וייעצה לי לשקול ציטוטק ואמרה שהדימומים יכולים להמשך כחודש (הכאבים יהיו רק בהתחלה).
    אבל לא שוללת גרידה כמובן.

מעבר לזה, היא אמרה שלא קיבלתי אישור לבדיקות שרצתה לשלוח אותי ע"ח קופת החולים. הצעתי לעשות אותן באופן פרטי. היא אמרה שהן מאד יקרות ובד"כ לא מוצאים כלום...

חזרה ואמרה שגם בהריון הבא, היא לא תיתן שום דבר אם חלילה יהיו דימומים.
    שלא נדע, אבל למה לא כדאי לעזור לגוף במקום בו הוא כושל?
    אין לי בעיה לעשות את הבדיקות על חשבוני. כל מה שצריך כדי שפעם הבאה אחזור הביתה מבית החולים בידיים מלאות...
  • שירה!!

• קראתי את כל השירשור עכשיו
    מחזקת את ידייך
    את נשמעת בחורה מקסימה שמשתוקקת להיות אם בפעם השנייה
    ואני מאחלת לך שזה יקרה בקרוב
    בהתחשב בכל מה שכתבת שאמרה לך הרופאה
    הייתי ממליצה על חוות דעת נוספת
    לגשת לרופא מומחה בתחום ולשמוע את דעתו
    גם רופאים הם בני אדם ולא תמיד צודקים
    זו המלצתי!
    מאחלת לך את הטוב ביותר
    ושולחת
  • תודה ישראלית על התמיכה...
  • לפני שנה ו4 חודשים לא הספקתי להגיע לגרידה ועשו לי טיפול עם כדורים . דימון היה פחות מ3 שבועות . מחזור הגיע אחרי 5 שבועות אבל בהמלצה של הרופא עשינו הפסקה של חודשיים -3 ורק אז חזרנו לנסות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • שבוע טוב לכולן,

יום חמישי הלכתי לבית חולים בידיעה שאני הולכת לעבור גרידה.
    לאחר התייעצות עם הרופאה שלי ועם רופאת בית החולים החלטתי על שימוש בציטוטק כדי למנוע התערבות כירורגית נוספת (אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית וגרידה).
    מחר אני צפויה להגיע לביקורת בתקווה שלא אצטרך גרידה... תחזיקו לי אצבעות.

מקווה להתחיל שבוע בבשורות טובות ולהתחיל לנשום .. מחדש...

לילה טוב לכולן,
    דנה

• תודה!!!

שיחררו אותי הביתה, לא ניצפה שק הריון.
    למעט קרישי דם שבדרכם החוצה, מקווה וכך זה נראה שההריון הזה הגיע לסיומו ושנוכל לפתוח דף חדש.

יש לי רשימת "טו דו ליסט" מטורפת לפני ההריון הבא.
    בראש ובראשונה - לעשות בדיקות פרטיות ולדעת שהכל בסדר.
    למי יש המלצות על רופאים? עלויות?
  • טוב לשמוע שאת אחרי ושהכל בסדר
    שולחת חיבוקים וחיזוקים לכיוונך
    ומחכה לשמוע על חדשות טובות ממך
    תני לגוף להירגע ולהתנקות ולעשות את שלו
  • הי דנה, שמחה לשמוע שלא היית צריכה גרידה בסוף.
    אני אכתוב לך..
  • שלום לכולן,
    אני בת 25 וזה הריון ראשון שלי אני בשבוע 5 של ההריון . יש לי דימומים קלים שהולכים ובאים אין לי כאבי בטן הייתי אצל הרופא והוא בדק וראה שיש שק הריון תקין . בבידקת הבטא שלי יצא 1384 שהוא אמר שזה מעולה . אני מאוד חוששת מהפלה אני נחה כמה שאפשר . ממש חושבת לעלות למיון לבדוק האם עדיין יש שק הריון כי היו לי גם הפרשות עם קצת דימום . מה דעתכן אשמח שמישהי תרגיע אותי ??
64 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה