התקשויות בבטן תחתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בשבוע 19 הריון ראשון, בימים האחרונים בתדירות מאוד נמוכה אני מרגישה שהבטן התחתונה שלי מתקשה ממש כמו אבן למשך כמה שניות.
    אתמול בערב התדירות עלתה וזה קרה אחת לכמה דקות (בערך 4 פעמים) ובכל פעם למשך 30 שניות ואז הבטן חוזרת להיות רכה יחסית. אני מרגישה את זה בעיקר כשאני שוכבת על הגב.
    האמת זה לא כואב אבל זה לא נעים במיוחד וההרגשה מוזרה ומפחידה.
    אני מניחה שזה משהו לא שגרתי, לחברותיי ההריוניות זה לא קרה.
    יש לי תור לרופא מעקב רק ביום שישי, השאלה אם כדאי לחכות עם זה.. מישהי מכירה/חוותה בעצמה?
7 תגובות
עמוד 1
  • כן לי היה את זה. כול עוד זה לא תדיר ומלווה בעוד משהו (הפרשה או ירידת מים) אז נראה לי שאת יכולה לחכות.
    אבל הכול תלוי בהרגשה שלך. אם זה מדאיג אותך תבדקי. ממליצה גם שתנוחי עד הבדיקה

• מזל טוב, חווית את הצירים הראשונים שלך
    צירים מדומים אני מניחה - בריקטון הינקס (תמיד אני מסתבכת עם השם

• תודה על תשובתכן,
    שירה, לפי מה שאת אומרת אני מניחה שאלה צירים מדומים כיוון שהם מאוד קצרים (עניין של שניות) וללא כאב רק חוסר נוחות כזה..
    אני מחר אלך בכל מקרה לרפואת חירום - אני לא מוכנה לקחת את הסיכון שזה צירים מוקדמים.
    תגידו הצירים המדומים האלה אמורים להופיע מדיי יום? או שאין להם חוקים..?
  • אין לזה חוקים... בא והולך, לפעמים כמה פעמים ולפעמים בכלל לא

אבל הנה הסבר על צירים מוקדמים פה מהאתר
    http://www.yoledet.co.il/week24.asp

• שירה ממש ממש תודה לך!

• בכיף

• בכיף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה