היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו נשואים שנה ומנסים להיכנס להריון גם שנה, בד"כ המחזור שלי שעון שווצרי אבל זו כבר פעם שניה שמאחר לי מאוד. בפעם הראשונה איחור של שלושה שבועות, מיליון בדיקות הריון ובסוף קיבלתי. הפעם איחור של שבועיים, אבל הנמכתי ציפיות ועדיין לא בדקתי... אבל יש לי תופעות שלא קורות לי לפני מחזור(גם ככה בקושי יש לי תופעות) החזה שלי נפוח וכבד, הפיטמות כאילו גדלו, אין לי כאבי גב מה שבד"כ מאוד מאפיין אותי לפני המחזור. יש לי גם בחילות ורגישות לריחות אבל אני טיפוס שסובל מזה תמיד אז אני לא יודעת להבחין אם זה קשור. משהו שהיה מוזר ואני לא יודעת אם זה בואה של המכשפה, זה שניגבתי בפיפי(מחילה על התיאור) הייתה לי נק' דם פיצית שאם לא מתמקדים ממש לא רואים אותה. אז עכשיו אני בדילמה האם זה השתרשות או המכשפה?! סליחה על החפירה.
13 תגובות
עמוד 1
בדיקת דם תוודא הכל
בהצלחה
אני מפחדת מהאכזבה :/ בנוסף בדיקת ביוץ חיובית. יש קשר?
יכול להיות שבבדיקת ביוץ זה מראה גם הריון. היו בנות כאלה עם איחור , בדיקת ביוץ חיובית והתברר הריון.. אבל לוודא בטוח כדאי ללכת לבדיקת דם אחה"צ כבר מקבלים תשובה. ככה היה אצלי בכל אופן.
בוודאי שלא כיף להתאכזב אחרי המון זמן שמנסים.
אבל שווה לנסות. הלוואי שלא תתאכזבי וזה יגיע גם אלייך סופסוף בסוף זה יגיע בזמן שלו ובעיתו.
מאחלת בהצלחה
הפחד מאכזבה לא ימנע את התשובה במוקדם או מאוחר. אז עדיף לבדוק מלנחש..
נישמע אופטימי אז בהצלחה רבה
ליטלילי
קבעתי בדיקות דם למחר, אעדכן
מחכה לבשורה טובה ...
ישתבח שמו בטא 9741, זה לא גבוה מידי?
זהההה מעולה כפי ידיעתי..
בשעה טובה ומוצלחת מאמי ...
יעלי, איזו בשורה משמחת!!!! התוצאה של הבטא נשמעת בסדר גמור (לפי מה שרשמת את באיחור של שבועיים...)