עזרה בבקשה ממי שיכולה לעזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש פה אולי בנות שיכולות בבקשה לעשות לי סדר בדברים?
    1. אם המחזור האחרון התחיל ב 29/06/2014, זה אומר שאני בשבוע 6 או שבע
    2. איפה אני יכולה למצוא רשימה מפורטת של כל הבדיקות שעושים בהריון (גם כאלו שהם לא נדרשות בהכרח) לפי מספר השבועות שאני נמצאת בו?

כל עזרה תתקבל בברכה אני מרגישה כל כך קלולס...

7 תגובות
עמוד 1
  • יש באתר :http://www.yoledet.co.il/week01.asp
    יש אפליקציאות בעיברית בנייד .
    שיהיה בהצלחה
    Free image hosting by
    htt
  • היי
    המחשבון הריון פה באתר נכון. את בשבוע 6+4.
    מסכימה איתך שהבדיקות זה מבלבל וקשה למצוא איפה רשום בצורה ממש נוחה :)
    אני חושבת שלשלב הראשון הכתבה פה דיי מסכמת יפה, אבל תמיד אפשר לקרוא כמה שיותר כדי להבין:
    http://www.mako.co.il/home-family-pregnancy/healthcare/Article-2c493e14a89ba11006.htm

בגדול ברגע שתלכי לרופאת הנשים - ואפשר גם מרופא משפחה - תקבלי בדיקות דם כלליות + בדיקות לכל מיני וירוסים וחיידקים + בדיקת שתן כללית ותרבית.
    ממליצה לקבוע תורים לשקיפות עורפית וסקירה כבר מעכשיו כי אצל הרופאים הטובים מאוד קשה למצוא לפעמים על גבול הטרוף :) מהרופאת נשים תקבלי גם הפניה לסקר ביוכימיה טרמיסטר ראשון שמבצעים כמה שיותר סמוך לשקיפות.
    החל משבוע 12, לפחות במכבי, מתחילים מעקב אצל אחות הריון. משם כבר תקבלי יותר הנחיות ומעקבים (כל בדיקה אצלה זה משקל, לחץ דם ושתן).
    מקווה שזה מספיק לעכשיו... אם יש לך שאלות ספציפיות יותר תשאלי
    בהצלחה
  • תודה tiki , איזו אפליקציה את ממליצה? יש לי אנדרואיד...
    תודה שני, היום יש לי בדיקה אצל גניקולוג ומקווה שהוא יעשה לי סדר בדברים.
    לפי מה שכתבת אני בשבוע 6+3, זה אומר שאני בשבוע 7? נכון?

• היי
    לא, זה אומר שאת בשבוע 6 - כלומר אם יגידו לך שיש בדיקה שצריך בשבוע 6 זה השבוע, ואם יש בדיקה בשבוע 7 זה שבוע הבא.
    הדוגמא הכי טובה - זה כמו שתינוק בן שנה וחודש הוא בשנה השנייה לחייו, אבל בן שנה.... או שיום אחרי יומולדת 26 שלך לא תגידי שאת בת 27, למרות שזו השנה ה27 לחייך.
    חשוב להבין כדי להיות מסונכרנים עם הבדיקות :)
  • ועוד משהו - יכול להיות שהרופא נשים שלך יהיה ממש סבלני ויסביר לאט וברור, אבל הרבה רופאי נשים לא כאלה, שלי נתנה לי כמה הפניות בלי יותר מדי זמן להסברים ודף כזה שמפרט, הייתי כל כך בשוק אחרי הדופק שבקושי הבנתי ולא היה נראה שבא לה להסביר שוב, אז הייתי ממליצה לך פשוט להתחיל לקרוא כמה שיותר, לאט לאט תמצאי את האתרים שיותר נוחים לך, יש אינסוף כאלה כולל אתרים עם הסברים מפורטים של מעקב הריון במכבי ובכללית
  • וואי תודה רבה שני! עזרתי לי המון...
    מחזיקה אצבעות שהיום נראה דופק... ואולי אפילו שניים
  • בכיף תעדכני!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה