שיתופים - התייעצות- לשפוך את הלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
12 תגובות
עמוד 1
  • לא זה לא ההורמונים זה בעלך!!
    הוא לא תריך לצאת שלוש פעמים בשבוע! עם כל הכבוד!! ותדרשי (!) לצאת לנקות את הראש
    עם שניים זה לא ישתנה אם לא תשני..

• אני עם גלי
  • אוי מאמי זה מה זה לא ההורמונים ,זו רק ההצפה של כל מה שהצטבר לך ואת בהכחשה לקושי הזה כבר שנתיים וחצי עוד מעט !!! זה לא ישתנה אם לא תובילי לשינוי ! פעם לבעלך היה תירוץ שלא נוח לו להחליף טיטול לאוריה ,ואם תהיה לך עוד בת ? שוב שנתיים שלוש רק את תהיי איתה כי הוא לא מסוגל להחליף חיתול ?!?? אין לי עצה לתת לך ,אני חושבת שדובר כאן המון על זה ותכלס את יודעת מה בדיוק צריך לעשות ,רק אני לא יודעת מה מפחיד אותך או מה מונע ממך לעשות את זה ? למה את מתעקשת להיות אישה קטנה ללא קול שנותנת שידרכו עליה ? שלא יתנו לה אוויר שהצד השני יחשוב רק על הצרכים שלו ושלך לא חשובים ? את זו שיכולה להביא לשינוי ,פשוט לעשות ! אני יוצאת עם חברה מחר,אתה שומר על אוריה ,תודה אהובי שאתה נותן לי להתפנק מידי פעם וזהו ,גם הודאת לו וגם הצבת לו עובדה בלי לא נוח ובלי לא יכול ! תקבעי למחר עם חברה וזהו ! תירוצים לא יעזרו ! חברה הזמינה אותך לסרט וקנתה כבר כרטיסים ,בגלל שהוא לא מחליף חיתול את תצטרכי לבטל הכל ? סתם שאלה היפוטטית
  • סלחי לי שאני שמה לך את הקישור של ההודעה ההיא ,פשוט כדאי לך להתעורר סוף סוף !!!! לא מרוע ולא כדי לגרום לך להרגיש אשמה או כל דבר אחרת ,אלא כדי שתביני שאת חייבת לשנות משהו ודחוף ,עוד ילד רק יוסיף בעיות לזוגיות ולא ישפר אותה !!!
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=267239 עברה בדיוק חצי שנה ! זה לא הורמונים !!!
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=267684
  • אם תהיה לנו בת ובעלי לא יסיכים להחליף לה טיטול הוא יחטוף טיטול מלא בראש!!!
    מזה השטויות האלו??

• ישבתי עם בעלי ודיברתי איתו ושיפסיק את העניין הזה עם חברים שכבר נמאס לי
    אין לי בעיה שפעם ב' ואני מציינת פעם ב' אין לי בעיה אבל לצאת 3 פעמים ב3 בשבוע (כמעט כל יום)
    אמרתי לו שאני גם רוצה לצאת להתאוור קצת
    ומה הוא עונה לי ? תיצאי אני אומר לך לא לצאת
  • אני הייתי שולחת אותו לחמשוש לבד לאמא שלו!!!!!!

• אני מאוד מסכימה עם מאיה
    את מתלוננת על זה שוב ושוב ושובבבבבב במשך כל התקופה שאת פה וכנראה תכלס לאעושה עם זה כלום, חוץ מלהביא עוד ילד
    אלו החיים שאת מייחלת לעצמך? האישה הקטנה?
    לא אני לא חושבת שאת צריכה למנוע ממנו את היציאות
    אבל את בהחלט צריכה ללמוד לדרושששש את הזמן שלך
    אם זה לצאת עם חברות אם זה שופינג אחהצ או זה שנ״צ ארוך בשישי ואם זה סתם לשבת על ספסל בפארק ולבהות ביונים

• מאיה וסיון
  • כולם כתבו לך מה הכי נכון עבורך ....
    ובהחלט לא יהיה שינוי אחרי הלידה אם לא תעמדי על שלך ותדרשי
    אצלנו אין דבר כזה יוצאים המון ביחד ולחוד .... כל אחד צריך את הזמן שלו חברים או סתם לשבת ולא להפוך לרובוטים ועכשיו יש ילד זהו סוף העולם !!!!
    לא חשבת על בייביסיטר למה כל זמן הורים .... גם תצאו סתם בערב את ובעלך... חייבת חייבת חייבת זה פשוט לא מקובל עליייי !

• מותק צאי מהסרט שבע"ה כשיוולד הילד השני זה ישתנה.

כי זה ממש לא!!!! ישתנה זה יהיה רק גרוע יותר.

לא מבינה מאיפה בא לך לראש שילד שני משנה הכל.
    כי הוא לא!!

זה תלוי רק בך ואך בך! אם לא תתחילי ללמד אותו לקח ולדרוש את שלך זה לא ישתנה בחיים! ועדיף להתחיל עם זה עכשיו ולא לחכות שהילד יוולד.

• מה יש לו לצאת כ"כ הרבה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה