מתכון קרפ צרפתי

קרפ צרפתי אמתי של השף מיכה כלפה

מתכון לקרפ שישאיר אתכם עם טעם מתוק וחווית הכנה מהנה!

מצרכים :

2 ביצים 
1 כוס חלב
1 כוס קמח רגיל
1 כפות שמן קנולה
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות מים

דרך ההכנה:

1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד שלא יהיו גושים בתערובת , ותתקבל תערובת דלילה וחלקה.
2. מחממים מחבת טפלון דקה שנועדה לקרפ (אבל אפשר בכל מחבת ישרה אחרת).
3. עם נייר סופג ומעט שמן משמנים את המחבת.
4. עם מצקת מעברים מעט מהבלילה למרכז המחבת ובמהירות מזיזים את המחבת מצד לצד כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.
(למי שיש את המקל בצורת T יכול לעשות איתו פיזור אחיד וטוב יותר של הבלילה)
5. שהקרפ נהייה חום בצד אחד הופכים אותו ומקפלים את הקרפ לשניים ומורחים שוקולד ומקפלים שוב.
6. יש לכם קרפ צרפתי כמו בקניון.

את המתכון הזה אפשר למדוד בכוסות, הכוס היא כוס חד פעמית של משקאות חמים.


המתכון באדיבותו של השף מיכה כלפה
לקבוצת הפייסבוק אופים ונהנים עם השף מיכה כלפה – לחצו כאן

 

 

תגובות סגורות